• streetfestival
    link
    fedilink
    English
    arrow-up
    2
    ·
    1 month ago

    I can’t select a different feed or select sort options on community/feed pages or posts

    I use the web version on FireFox. I’ve been experiencing these issues for about 12 hours (some time following the upgrade to 0.19.4). It doesn’t matter if I’m signed in or not - Lemmy.ca is pretty unusable. I’m not experiencing this with other instances. Is anyone else experiencing this?

    I was going to create a post about this, but I can’t post either. As soon as my cursor leaves the title or body fields, the text in those fields disappears

    • ShadowOPMA
      link
      fedilink
      English
      arrow-up
      5
      ·
      1 month ago

      Can you try clearing your cache? I use Firefox and haven’t run into any of this.

      • streetfestival
        link
        fedilink
        English
        arrow-up
        3
        ·
        1 month ago

        Thanks, Shadow! That didn’t work unfortunately, but if this is just a me thing, I can deal with it. I don’t have the most up-to-date version of FF, which could be part of the issue

        • ShadowOPMA
          link
          fedilink
          English
          arrow-up
          3
          ·
          1 month ago

          Try a private window as well, that will rule out any plugins or extensions causing it.

          It really sounds like a cache issue though if you don’t run into this on other instances. There’s nothing special about our code.

          • streetfestival
            link
            fedilink
            English
            arrow-up
            2
            ·
            1 month ago

            Thank you, you’ve been very generous with your time and I don’t want to take any more of it up. I tried cache clearing, private window, computer restart. I have one non-lemmy.ca account (lemmynsfw.com). I can view lemmy.ca communities fine from my nsfw account and there are no issues in general, but directly using lemmy.ca and using my lemmy.ca account no longer work (as described above). This stuff is beyond my comprehension but if it’s only affecting me (which it seems to be based on the lack of other reports) than it’s hardly an problem for the instance

            • ShadowOPMA
              link
              fedilink
              English
              arrow-up
              3
              ·
              1 month ago

              Try another instance on 0.19.4 like https://lemmy.ml/ and see if it happens there too. If so, it’s your browser not liking something in the new version =)

              • streetfestival
                link
                fedilink
                English
                arrow-up
                4
                ·
                edit-2
                1 month ago

                Thanks! I recreated this issue with Safari and with lemmy.ml on both browsers. I think it’s an issue with 0.19.4 interacting with something on my end, as I don’t have the issue on any instance that isn’t on 0.19.4 (and no other user seems to be affected). As a stop-gap solution, I’ve setup an account on beehaw.org. (Edit: another stop-gap solution: https://old.lemmy.ca/)

    • connaisseur
      link
      fedilink
      English
      arrow-up
      4
      ·
      1 month ago

      No issues with sort options for posts/comments for me currently with Firefox 127 on macOS.